• About

 • Biografie

  De liefde voor platen draaien begon al in zijn jeugd, al snel kocht hij draaitafels en een mengpaneel. Al rommelend op zolder begon deze DJ mixtapes op te nemen. Daarna begon hij met draaien op schoolfeesten, bruiloften en andere aangelegenheden. Door zijn nieuwsgierigheid werd hij getrokken naar toenmalig Club Hip in Haarlem. Daar maakte hij kennis met nieuwe muziek stromingen. Hij heeft de opkomst en ontwikkeling van House, Reggaeton, DanceHall, R&B, Hip Hop en Kuduro muziek van dichtbij mogen mee maken. De stijl van DJ E-deep valt dan ook niet onder één noemer samen te vatten. Door de jaren heen is hij een allround DJ geworden die zich aanpast aan de wens van zijn publiek.


  Momenteel gaat zijn voorkeur uit naar Latin. Muziek om uit je "dak" te gaan, swingend en opzwepend, verteld hij. Het gaat hem om de filosofie, schoonheid, liefde, muziek en alle vragen die daarbij horen.

 • Muziek Genres

 • Salsa

  Cuban, Romantica, Mambo

  Salsa is een populaire vorm van sociale dans afkomstig van Cubaanse volksdansen. De bewegingen van Salsa zijn een combinatie van Afro-Cubaanse dans, Zoon, cha-cha-cha, mambo en andere dansvormen. De dans, samen met salsa muziek, zag een belangrijke ontwikkeling in het midden van de jaren 1970 in New York. Verschillende regio's in Latijns-Amerika en de Verenigde Staten hebben verschillende eigen salsa-stijlen, zoals Cubaanse, Puerto Ricaanse, Cali Colombia, L.A. en New York-stijlen. Salsa dance socials worden meestal gehouden in nachtclubs, bars, balzalen, restaurants en buiten, vooral als onderdeel van een openluchtfestival.

 • Bachata

  Dominican, Romantica, Crossover

  Bachata is een Latijns-Amerikaans genre dat in de eerste helft van de 20e eeuw ontstond in de Dominicaanse Republiek met Afrikaanse, Europese en inheemse muzikale elementen.

  Bachata is afkomstig van Bolero and Son (en later, vanaf het midden van de jaren tachtig, Merengue). De oorspronkelijke term die werd gebruikt om het genre te benoemen was Amargue ("bitterheid", "bittere muziek" of "bluesmuziek"), totdat de nogal ambigue (en stemmingsneutrale) term bachata populair werd. De vorm van dans, bachata, ook ontwikkeld met de muziek.

 • Kizomba

  Tarraxa, Zouk

  De oorsprong van kizomba kan worden herleid tot Afrika van eind de jaren 1970, met invloeden die variabel worden toegeschreven aan Angola. Kizomba wordt gekenmerkt door een langzamer, romantisch, meer sensueel ritme dan de traditionele Angolese sembadans. Kizomba-muziek ontstond als een moderner muziekgenre met een sensuele touch vermengd met Afrikaanse ritmes en Haïtiaanse compas. De meeste Kizomba-liedjes worden in het Portugees gezongen.