• Music

 • Listen to DJ E-Deep Mixtapes

  Luister naar de nieuwste E-Deep mixtapes op Soundcloud. DJ E-Deep gaat diep in zijn mixen, van dikke Kizomba beats, tot zwoelige Bachata tot aan swingende Salsa. Proef de sfeer thuis, in de auto of waar dan ook. Neem een stukje E-Deep gevoel overal met je mee en laat je meenemen naar het diepe...

 • Salsa Mixtape

  DJ E-Deep staat bekend om zijn swingende Salsa. Zijn speellijsten op evenementen zijn opbouwend, afwisselend en goed dansbaar.
  Hits van nu, onbekende parels of zelfs klasiekers kun je als Salsero van DJ E-Deep verwachten. DJ E-Deep draait Salsa voor iedereen, en is toegankelijk voor beginners tot aan gevorderden.

  Listen on Soundcloud

 • Kizomba Mixtape

  Kizomba is voor E-Deep een natuurlijke flow vanwege zijn Afrikaanse roots. Hij neemt dansers graag mee naar het diepe, waar je meegaat in hypnotiseerde melodie, zware bass en heerlijke melodies. Ook in deze genre kent E-Deep alle trends en hits van toen.

  Listen on Soundcloud

 • Bachata Mixtape

  Bachata is niet meer weg te slaan in de Latin scene. E-deep weet liefhebbers daarom altijd te raken en bewegen op klassiekers en hits van nu. Dat tintelende gevoel gaat niet meer weg, dat is zijn moto. Bachata uit de speakers laten vloeien is voor E-Deep passie en jou voeten laten dansen is zijn doel.

  Listen on Soundcloud